Vervoer ambulance / patiëntenvervoer

Ons uitgebreide wagenpark is volledig voorzien van alle medische apparatuur voorgeschreven volgens de norm van Landelijk Protocol Ambulance zorg (LPA7). Wij zijn in staat repatriëring op het aller hoogste niveau voor u als opdrachtgever te verwezenlijken.

Onze ambulance verpleegkundigen en ambulance chauffeurs zijn voorzien van SOSA diploma’s en maken het Ambulancevervoer van een patiënt tot vervoer op Topniveau en Topkwaliteit.
 
Onze ambulance's zijn voorzien van diverse kranten, lektuur en dvd spelers / LCD schermen met een ruime keuze aan films.
 
MediDisc Repatriëring staat garant voor een 24/7 structuur 365 dagen per jaar, service en bereikbaarheid. Wij verzorgen vervoer vanuit heel Europa van ziekenhuis/locatie naar ziekenhuis/locatie.  

Wachttijden en onzekerheid over tijdstippen waarop de patiënt vervoerd wordt, worden tot een minimum gereduceerd.

Maak vandaag nog een afspraak om aanzienlijke financiële voordelen en besparingen te realiseren !
Repatriëring is maatwerk dus voor een offerte zullen wij een aantal gegevens nodig hebben deze zullen natuurlijk vertrouwelijk worden behandeld.
Patiënten
vervoer

EHBO,evenementen,medische hulpverlening,evenement,autocross,motorcross,festival,houseparty,professionele hulpverlening,ambulance,ambulance huren,ambulance nodig,medisch mobiele unit,ligtaxi,patientenvervoer nederland,patiëntenvervoer,nederland,traumatainer,ambulancehulpverlening,evenementen ehbo, verpleegkundige,arts, medisch team, hulpverlening evenement